“tagg tre venner”

Er det noe jeg ser veldig mye av, så er det konkurranser på Facebook eller Instagram. Jeg leser igjennom innlegget og tenker at dette er noe jeg vil melde meg . på.. Men da jeg kommer ned til “hvordan” man skal melde seg på så står det som regel, tagg tre venner, eller noen ganger står det to. Hva med de som ikke har to eller tre venner? de som veldig gjerne vil være med på konkurranser men ikke kan, fordi man må ha tre venner..

Jeg har ikke tre venner, som regel når jeg melder meg på slike konkurranser så er det slik at du ikke må tagge noen, eller tagge en person, og den personen blir som regel mamma… Men det som skjer hver gang jeg ser slike konkurranser, er at jeg tenker over hvorfor jeg ikke har flere venner, hvorfor har jeg ikke noen som jeg kan tagge. 

 

Man kan fort bli deprimert av slike tanker, men hvor vanskelig er det ikke å endre på disse tankene? Man kommer som regel inni en ond sirkel, hvor man ikke kommer seg ut i fra, fordi hjernen memorerer dine tanker og disse tankene blir standar. Det er alltid disse tankene som vil dukke opp, da det er slik hjernen er vant til å fungere, og man havner i en ond sirkel med “dumme” tanker og mye stress.. 

Men tilbake til disse konkurransene, jeg synes det er forferdelig at man må ha tre venner for å være med på konkurranser. Så neste gang noen ligger ut en konkurranse så tenk dere om! Det er ikke alle som har tre venner, eller noen som helst venner. Vær så snill, tenk på de som vil, men ikke kan. Det er ikke lett og bli påminnet hver dag, ofte flere ganger om dagen, at man ikke har venner. 

Dette er noe som jeg har tenkt på lenge, men egentlig ikke liker å skrive om da jeg er en av de som ikke har nok venner til å melde seg på. Men jeg synes det er viktig å få det ut der. Og ikke minst få det ut av hjernen min, og ut til de som velger å lese dette! 

Ble kanskje litt rotete innlegg, men jeg er veldig trøtt og sliten, og måtte bare få det ut! 

Takk for meg! 

Travle men kjekke dager!

De siste dagene har vi vært veldig mye opptatt, vi har vert på den største outleten i Colorado, som bare er 30 min unna! Der er det mange forskjellige butikker som selger ut varer til en billigere pris enn hva vi får i de “vanlige” butikkene. Har ikke så veldig mye penger om dagen, så jeg fikk ikke kjøpt alt jeg ville ha, men det er som sagt bare 30 min unna, så kommer nok til å ta en tur til! Jeg fikk kjøpt meg to jeans på LEVI’S og en t-skjorte på Converse. Jeansene er forresten supergode! Jeg er vanligvis ikke så glad i shopping, men her på outletten er det supergøy, fordi det er billig, og man finner merker som man ikke er vant til å se hjemme. Gleder meg til å dra dit neste gang, da blir det nok noe undertøy, og noen nye sko! 

Vi er også veldig opptatt med trening, og er som regel ute og lærer fra 09.00 – 16.30/17.30 alt ettersom hvor mange som er her på kveldstid. Det er kjempe kjekt, og vi har det veldig gøy! Kan ikke legge ut så mange bilder, da jeg helst ikke skal legge ut så mye fra når vi er i trening! 

Men her kommer ett par bilder fra hva vi har gjort på de siste dagene! 

 

Jeg er veldig fornøyd, og buksene er supergode! 

I dag har vi vert en tur på hestebutikk, og fikk kjøpt meg noen superkule boots! 

På vegen hjem så vi disse søtingene og måtte stoppe for å ta noen bilder! 

 

Det er forresten en kjempefin natur rundt her, og man trenger ikke å dra langt for å få en fin utsikt!

Her er bilde fra golfbanen som ligger rett over vegen! 

Når livet er godt

Det å være her i Colorado, på en ranch, været er på topp og ikke minst, humøret er på topp! Det er lenge siden jeg har følt meg så bra, kanskje fordi jeg får holde på med noe jeg virkelig brenner for? Og overraskende nok så går det veldig bra å lære nye ting! Jeg har lenge hatt problemer med innlæring, og måtte droppe ut av høyskole etter første året da jeg ikke klarte presset, og heller ikke taklet det å lære nye ting. Hjernen min var helt i stå, men jeg føler endelig at dette kan ordne seg! Jeg tror nok også at denne terapiformen som vi lærer, og må gå igjennom, hjelper meg mye på vegen. Før jeg kom hit så skulle jeg lese og “pugge” en del ting, men jeg klarte det ikke for fem flate ører!! Men nå klarer jeg sakte men sikkert å lære mer og mer! Og ikke minst, så har hukommelsen blitt bedre! Jeg trenger ikke å skrive ned alt som blir sagt, men klarer faktisk å huske det! 

 

Dette er ikke noe jeg sier for å få “kunder” når vi kommer hjem, men fordi det faktisk virker! Jeg gleder meg til å lære mer om dette, og ta det med hjem til Norge, for jeg vet at det kan hjelpe MANGE mennesker! 

Her har vi mamma på hesten, og gjennomgår ett av stegene i programmet. 

Vi bruker litt forskjellige øvelser på hesten, og her får jeg forklart hva jeg skal gjøre. 

Kommer nok til å skrive litt mer om hvordan programmet påvirker meg, og hvordan jeg har det under treningen! Dette er kjempegøy, og kjempe spennende!!! 

The Garden Of The Gods!

På lørdag tok vi en tur til The Garden Of The Gods, vi visste ikke helt hva vi gikk til, men vi ble anbefalt å ta en tur. Med en gang vi kom kjørende så merket vi fort hvorfor! Det var store røde steiner, og en vanvittig fin utsikt. Helt fantastisk fint! 

Tror bildene vil tale for deg selv!

 

Vi er også forresten på dag to av trening, og det går overaskende bra! Litt vanskelig å koordinere hender når man skal “spotte” de som sitter på hesten og gjør mange øvelser og raske øvelser. Men vi skal øve på det hver dag, så jeg satser på at jeg har det inne om tre uker! Jeg er med godt mot, og er ganske sikker på at dette programmet (HBM) kommer til å bli en stor suksess!

 

Colorado, du er vakker!

Hei!

Vi landet med fly sent i går kveld, og skulle finne bilen før vi skulle kjøre en time ut på landet og kunne endelig sove! Jeg er ikke noe flink til å sove på 
“offentlige” plasser, og fikk ikke sove på flyet i det hele tatt.. I tillegg var det veldig mørkt når vi fant frem til bilen, og skulle kjøre. Det er ikke lett å finne frem i mørket! Men vi klarte det, og kunne endelig få litt etterlengtet søvn. Vi var fremme ca kl 23.00, lokal tid. 

 

Vi våknet tidlig neste morgen, og var veldig klar for å utforske Ranchen som vi bor på! Vi møtte på Terry som skal undervise oss de neste tre ukene, og vi begynte så smått med en innføring i HBM. Det er fantastisk spennende, og jeg gleder meg til å lære mye mer! 

 

 

Slik ser det ut i fra deler av ranchen. 

 

Vi har også rukket å gå en liten tur opp i skogen rett bak ranchen, og det er nydelig. Litt tungt å gå da vi er mange høydemeter over havet. 

Nydelig utsikt!

 

Vi har bare vert her i under ett døgn, men jeg føler jeg har opplevd kjempe mye allerede! Gleder meg til å oppleve mange nye plasser i ukene som kommer!