3 år

Det er nå tre år siden jeg fikk en rutine operasjon i kjeven på grunn av betennelse i kjeveleddet. Det er også tre år siden alt ble verre, siden jeg våknet opp midt på natten av ett smell i kjeven og helt ville smerter. Tre år siden jeg ringe å ba om hjelp av avdelingen på Haukeland, tre år siden jeg først begynte med smertestillende.

 

Siden den dagen har jeg ikke blitt noe særlig bedre. I dag er jeg faktisk mye verre og sliter veldig mye med smerter. Hadde det ikke vert for att jeg nekter å finne meg i denne situasjonen så hadde jeg nok ikke valgt å bli henvist til Ullevål der jeg faktisk får hjelp! Takk gud for att jeg faktisk var oppegående nok til å forstå att jeg ikke ville være fast i ett smertehelvete. Alt jeg fikk høre fra legene på haukeland var att det ikke var noe de kunne hjelpe meg med.. Men den første timen jeg hadde på Ullevål fikk jeg beskjed om att de gjerne ville operere da de kunne se på røntgen bilder att jeg har store skader i leddet og ser att jeg har store smerter! Endelig! Så nå går jeg egentlig i ett lite smertehelvete, men jeg har heldigvis noe å se frem til, noe som jeg håper virkelig kan hjelpe meg og faktisk gi meg ett liv som ikke innebærer kun å sitte på sofaen og se på tv hele dagen. Jeg savner virkelig den aktive livsstilen min, og krysser alt jeg har for att jeg får den tilbake!

 

Jeg er helt sikker på att det har hjulpet meg masse å ha noen til å hjelpe meg å se att jeg ikke må være fast i dette, og att jeg faktisk har rett på hjelp. Takk for fritt sykehusvalg!!

Håper virkelig jeg kan hjelpe flere som er i min situasjon, så om du kjenner noen som er i samme situasjon eller er i den selv, må du gjerne ta kontakt! Det hjelper ofte å snakke om det, og kanskje finne en løsning på noen problemer!

Gårsdagens solnedgang