Sinnssyke uker

Hei!

De siste ukene har gått forbi så innmari raskt. Det har skjedd så mange forandringer, og jeg digger det! 

Jeg har helt siden vi kom hjem fra USA leitet etter en hest som kan brukes til denne terapiformen vi skal drive med. Jeg satt dag inn, og dag ut å leitet på Facebook om jeg kunne finne denne hesten som er perfekt for oss. Og gjett hva! Det gjorde jeg! Jeg  fant en hest som vi bestemte oss for å dra å se på. Eneste var att denne hesten bodde i Tsjekkia. Så vi pakket sakene og fikk bestilt flybilletter og så reiste vi til Tsjekkia!  

 

Før jeg visste ordet av det så var vi i Tsjekkia, vi leide en bil og kjørte direkte til overnattingsplassen som var en liten leilighet inne på ett treningsstudio.. Veldig lytt så ikke mye søvn den natten. Men vi måtte tidlig opp, for vi skulle nemlig kjøre i ett par timer for å komme til der denne hesten var. Da vi kom frem og jeg fikk hilse på hesten, merket jeg fort at dette var en veldig snill og god hest. Jeg fikk først se på når hun ridde, for å så få prøve å ri han selv. Med en gang jeg satt meg oppå hesten merket jeg att vi hadde en god kjemi, noe som ikke kan forklares men jeg følte att han ville gjøre alt for å hjelpe den som sitter oppå. For en fantastisk hest! Jeg sa til mamma med en gang at denne hesten må vi kjøpe! Jeg var fast bestemt på at denne hesten ville være perfekt, og følte på att vi måtte kjøpe han, ellers så kom det til å bli vanskelig å finne en ny hest som er like perfekt som denne. 

 

Vi var enige, og senere den kvelden hadde vi kjøpt hest!! 

Men alt gikk så fort, vi avtalte at vi hadde en mnd på oss til å få hesten hjem.

Så gikk turen hjem og vi måtte sitte i gang med å bygge stall slik at vi har sove plass til alle hestene. Samme dagen som vi kom hjem fikk jeg en meldig av eieren til Sunny. Hun kjente en annen hest som skulle transporteres til Sverige neste uke(altså om 5 dager!) og da blir det billigere for oss, enn om den skal transporteres alene. Da måtte vi nesten får ræva i gir, og komme oss opp å bygge stall. Vi bygde dag og natt, stod på hele døgnet for å bli ferdig. Tirsdagen kom veldig fort, og vi skulle kjøre til Sverige å hente hesten! Vi klarte faktisk å bli ferdige! Vi fikk ingen hjelp, det var kun jeg og mamma som bygget dette sammen! Super stolt over hva vi får til! GIRL POWER! 

 

Hesten er kommet hjem og alt går superfint. Jeg er skikkelig glad for at vi valgte denne hesten, og er veldig stolt over alt vi får til alene.