Dårlige måneder..

Desember og Januar har vert noen tunge måneder.. Rett før jul begynte jeg med ny behandling og fikk slipt ned tennene mine slik att bittet skulle bli bedre og att jeg skal kunne bruke alle tennene mine til å spise med. Det viste seg att jeg bare hadde kontakt med to tenner.. Men nå har jeg faktisk kontakt med hele 6 tenner! MEN det er jo ikke bare bare å gjøre en endring som er så stor og jeg endte opp med en skikkelig betennelse i høyre kjeveledd. Det er fremdeles like vont nå som det var for to mnd siden. Jeg har fått sterke smertestillende og er dermed veldig trøtt og sliten dagen lang. Jeg har nesten ikke klart å gjøre noe de siste mnd og jeg sliter med å spise. Det var jo spesielt kjedelig på julaften og i romjulen med all den gode maten..

Det verste er vel egentlig att det ikke har skjedd noe som helst med behandling av dette, og jeg har vert mye oppe på haukeland. Jeg begynner å bli lei og alt for sliten til å kunne fortsette sånn som dette. Jeg har veldig mye smerter og det er akkurat som om leger ikke forstår hvor vont det gjør.. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre men jeg prøver å ikke tenke så mye på det, for jeg blir så irritert. 

Jeg skal alltids klare å overleve, men det er veldig dårlig livskvalitet. Jeg har gått glipp av så mange år på grunn av leger som utsetter behandlinger, alt tar så lang tid! Jeg er 25 år, men har ikke noe liv.. Jeg har ingen venner, jeg har også mistet en del av familien. Jeg vet ikke lenger hvordan jeg skal håndtere smertene, jeg er så sliten. Satser på att det går litt fortgang nå neste uke, men jeg er redd for att det tar lenger tid enn det. Er ikke annet å gjøre enn å krysse fingre for at det løser seg når jeg skal ta 3D røntgen neste uke. 

Deilig å få ut litt frustrasjon..! Det er noe jeg trenger en gang i blant.